Autor Subiect: Locuri des folosite de radare in Judetul Prahova  (Citit de 2302 ori)

cosminftw

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Karma: +0/-0
    • Vezi Profilul
Locuri des folosite de radare in Judetul Prahova
« : Mai 14, 2013, 06:32:24 pm »
Am decis sa fac o lista cu locurile des folosite de radar.Mai exista si alte locatii pe care le foloseste politia , zona de la intrarea in judet din Ilfov pana la centura Ploiestiului e cea mai pandita , la orice ora gasiti cel putin un radar , iar in cele mai aglomerate zile si cate 3,4 radare.Dispeceratul de la Barcanesti are 3 radare MCV[BEE III] si unul pe logan[PYTHON] , iar politia din Ploiesti dispune de 2 radare MCV si unul vechi , montat pe un logan ALB , neinscriptionat.Mai jos aveti niste imagini si niste detalii[Detaliile de mai sus nu sunt 100% sigure].

Intrare in judet-ul PH dinspre Ilfov

Fix la "granita" dese ori sta pe sensul de mers spre Bucuresti un echipaj.Mai incolo , spre Ploiesti sta radar-ul care ia pe ambele sensuri.


Dupa s-ar putea sa mai intalniti in Puchenii Mosneni , la o pasarela.O alta locatie in Pucheni unde s-ar putea sa intalniti radar este aproape de iesire , la o curba.


Dupa urmeaza Romanesti-ul care este cel mai pandit de radar , in aceasta zona il gasiti mai mereu in mers , ori oprit pe la o pasarela.Echipajul de cele mai multe ori opreste la Biserica din localitate.


Sub podul de la autostrada , la Barcanesti mai gasiti un radar , si aici mai mereu pune.De obicei il pune pe partea spre Bucuresti si ii prinde pe cei care vin spre Ploiesti , acestia fiind ulterior opriti fix la dispecerat , la intersectia cu centura Ploiesti-ului.Ultima data cand l-am vazut acolo era pe partea spre Ploiesti , intors spre Ploiesti , luand de pe ambele sensuri.In poza se vede clar cum sta radar-ul.


Tot in Barcanesti mai sta radar-ul pe centura , pe partea spre Brasov , fix la iesire din sat.Sta fix inainte de intersectia cu autostrada , undeva pe trotuar , langa balustrada de la centura.

Ultima locatie in care am intalnit radar a fost la "granita" sat-ului Tatarani cu orasul Ploiesti.Fix la piciorul pod-ului , pe ambele sensuri[si spre Ploiesti , si spre Bucuresti] si un alt radar mai sta dupa benzinaria Petrom , cu radar-ul intors spre cei care merge spre Bucuresti.Mai aveti grija in Ploiesti pentru ca este un radar neinscriptionat.In concluzie , cam peste tot puteti de peste un radar :) , acum depinde si de noroc-ul fiecaruia.Aceasta zona e cea mai pandita de radar , zilnic politistii de aici dau zeci de amenzi.
Sper sa va fie de folos aceasta lista.Drumuri bune!
« Ultima Modificare: Mai 26, 2013, 12:59:49 pm de cosminftw »

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România