Bun gasit tuturor. Este primul meu post pe acest forum... !

Am un pda Asus A696 cu WM 6.0 si mie imi merge foarte bine, desi am mai auzit pe altii ca nu prea le-ar merge sau nu ar fi compatibilitate intre WM6.0 si iGO

.
Folosesc iGO8 versiunea 41506 (3 iun 2008) la care am aplicat path-ul pt verisiunea 44366 (24 iun 2008). La asta am adaugat skinul diMka, versiunea 1.3.5
Acum am la voi, mai cunoscatori si priceputi, cateva INTREBARI:
1) skinul trebuie sa fie cel care are masinuta in loc de sageata si respectiv foledrul audio cu voce pentru avertizare vocala?
Unde si cum se pune masinuta?
Ca o paranteza: ceva ceva am reusit , la diverse skinuri (dar care neplacandu-mi asa de mult ca diMka 1.3.5 nu le-am mai folosit), DAR masinuta aparea in spatele ei, jos, cu o dunga/urma de pixeli de culoare amestecati (s fie bug? si NUMAI la simulare traseu,
vedere aeriana sau panoramica (pe mod avion cum era la iGO 2006), adica de foarte de sus si nu si in mod zoom sau in traseu...
2) am folosit mai multe kituri de igO8, DAR pentru NICIUNUL NU functioneaza CORECT rotirea independenta aplicatie - pda (desi in help scrie ca se poate). De fapt se face rotirea dar se intampla urmatorul lucru (de ex presupunem pda portrait si aplicatie landscape): vad doar jumate sau trei sferturi din ecranul iGO8 (deci nu mai am acces la butoanele care ies astfel din ecran) si in partea de jos a pda-ului vad fundalul de windows-ului si butoanele, dar degeaba apas pe ele ca nu se intampla nimic. Singura solutie ete sa fac soft reset si sa las si pda-ul si aplicatia fie amandoua pe landscape, fie amandoua pe portrait.
Este vreo setare sau linie speciala, suplimentara care tebuie adaugata
in sys.txt?
3) Nu prea am inteles ce este cu fisierele de poi, cu iconitele, cand si cum apar, cu acea ordonare sau mai bine zic corespondenta (nr - 1) intre fisiere... Va merge sau nu? Dt e fapt am intrat pe acest site si pentru fisierele cu camere dar si pentru cel de poi-uri.
Ar fi de preferat sa fie iconite separate si colorate decat cele pe fond albastru (cum erau cele din iGO 2006)...

4) Pentru cei care atunci cand dau o cautare dupa adresa sau un traseu, NU le apar diacrticele (de exemplu in loc de Bucuresti apare Bucuresci sau un cerculet in loc de s), cu toate ca au setata limba roamana (si eventual si spuport pentru tastatura in limba romana, SOLUTIA o reprezinta schimbarea versiunii hartii. Testat si verificat la mine. Inainte aveam aceasta problema cu o harta din 2007 si s-a rezolvat cu versiunea 2008.01 si ulterioare.
Multumes tuturor pt sfaturi si raspunsuri.
PS. Pt catalin18: mie imi arata nr. cladirilor atat in modul simulare (inceata sau ultra rapida) cat si cand merg (in mod traseu ca sa zic asa).