Autor Subiect: Medion 240T - harta Romaniei  (Citit de 4216 ori)

costyy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Medion 240T - harta Romaniei
« : August 01, 2009, 09:29:56 pm »
Am un Medion MDPNA240T merge pe Navigator5 si nu are hrta Romaniei instalata pe el.
                                 Rugamintea mea este urmatoarea.

Ce alt sistem de navigare se mai poate instala pe el ,cu harta romaniei inclusa.
                                                                                             sau cum pot sa instalez harta romaniei pe NAVIGATOR 5.
                                                                                                                                                    MULTUMESC ANTICIPAT.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Medion 240T - harta Romaniei
« Răspuns #1 : August 05, 2009, 12:41:47 pm »
costyy a scris:
Citat
Am un Medion MDPNA240T merge pe Navigator5 si nu are hrta Romaniei instalata pe el.
                                 Rugamintea mea este urmatoarea.

Ce alt sistem de navigare se mai poate instala pe el ,cu harta romaniei inclusa.
                                                                                             sau cum pot sa instalez harta romaniei pe NAVIGATOR 5.
                                                                                                                                                    MULTUMESC ANTICIPAT.

Harta Romaniei pentru Navigon 5 contine doar Bucuresti la nivel de adresa completa, in rest fiind doar drumurile nationale.

Poti incerca sa schimbi softul cu un iGO2006 sau chiar iGO8 daca aparatul are 64MB RAM si procesor>300Mhz.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România