Autor Subiect: Nu-mi alege corect traseul  (Citit de 3322 ori)

Ghenu Alexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Nu-mi alege corect traseul
« : Februarie 24, 2009, 10:38:42 am »
Buna ziua,
 Am si eu o problema cu un MIO C520,daca aleg un traseu simlu  de 5 Km in Bucuresti,el imi calculeaza variantele (scurt,economic,rapid...) dar nici una din variante nu este pe un traseul cel mai direct.Exemlu: Piata Unirii - Piata Sudului imi alege pe Giurgiului sau pe langa Dambovita dar nici o varianta pe Tineretului,decat daca-i dau ca punct intermediar.

Multumesc pentru update Speedcam si POI.  
  Multumesc pentru sprijinul acordat din discutiile de pe acest forum pe care l-am citit  in totalitate.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Nu-mi alege corect traseul
« Răspuns #1 : Februarie 24, 2009, 11:04:25 am »
Problema este de la harta. Incercati alta versiune si verificati daca va face la fel.

Deobicei exista o intrerupere in harta sau strada are un atribut gresit si nu este luata in calcul la cautarea traseului.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Ghenu Alexandru

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Februarie 24, 2009, 12:56:26 pm »
Multumesc, pentru rapiditatea raspunsului.
  Asa am crezut si eu ca ar fi din cauza hartii, este versiunea 07.2007 cea pe care o am de la MIO,dar  am vazut ca au uitat de cei cu MIO de cand a aparut MOOV sa mai faca update.Am o versiune   Romania_2008.07_080919. dar nu reusesc .
   Incerc sa aflu cum se face daca ma puteti ajuta ,raman dator pentru sprijinul acordat .

Ghenu Alexandru

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Februarie 26, 2009, 01:12:21 pm »
GAL a scris:
Citat
Multumesc, pentru rapiditatea raspunsului.
  Asa am crezut si eu ca ar fi din cauza hartii, este versiunea 07.2007 cea pe care o am de la MIO,dar  am vazut ca au uitat de cei cu MIO de cand a aparut MOOV sa mai faca update.Am o versiune   Romania_2008.07_080919. dar nu reusesc .
   Incerc sa aflu cum se face daca ma puteti ajuta ,raman dator pentru sprijinul acordat .

Inteleg ca nu se poate pe forum, dar se poate cu un PM,va pot spune ce-am incercat si nu stiu de ce nu-mi vede fisierele din Miomap.
 cu multumiri,    alexandru_ghenu@yahoo.com

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România