Autor Subiect: Packard Bell - Compasseo 300  (Citit de 6920 ori)

Cosma Iulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Packard Bell - Compasseo 300
« : Iulie 07, 2009, 05:20:50 pm »
Salut ,

Tocmai mi-a facut cineva "cadou" un Compasseo 300 ( cred ca il avea uitat pe acasa.....din cate am citit despre el este foarte vechi si foarte prost ) . In fine........l-am aprins.....are un card de 256 MB si e instalat pe el Destinator 6 . Are numai harta Germaniei . Am incercat sa pun Destinator 7 cu harta Romaniei....am reusit....dar harta nu e actualizata .
Din cate am mai citit tot aici pe forum.....se poate pune si alt soft pt navigatie . Am pus pe un card de 2 GB MioMap 2008 si nu merge de nici o culoare . imi zice ca nu gaseste harta . Stiti cumva cum se poate pune un alt soft pe el ?
Sa citesc de pe card nu merge sau nu pot eu . Are instalat pe el Windows  CE Core 5.0
Ms mult

dj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
    • Yahoo Instant Messenger - djlaszlooo
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Packard Bell - Compasseo 300
« Răspuns #1 : Iulie 08, 2009, 12:35:06 pm »
la fel am si eu problema...am gasit harti de destinator dar mi-ar trebui sa pun alt soft pe el...nush cum...
wish u well

dj

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iulie 15, 2009, 01:31:50 pm »
inca este valabila chestia...nu reusesc sa-l sparg...poate iau un ciocan....:P
wish u well

Cosma Iulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Iulie 15, 2009, 01:50:52 pm »
Eu mi-am luat ieri un Compasseo 480 si am reusit sa-i pun iGo (mult prea) simplu. Am zis sa postez si eu cum am facut, poate ajuta pe cineva notangel.gif :

- am modificat calea catre "Destinator.exe" si am pus-o spre "iGo.exe", mai exact in fisierul Schema.ini din Flash Disk am pus:
Action=\\Storage Card\\iGO.exe

si a mers din prima, fara nici o alta bataie de cap (semnal, setari, etc). Desigur, cine vrea poate apoi sa-si modifice logo-ul si sa puna unul de iGo, sau sa mai puna in Dshell un buton-doua spre o alta aplicatie (gen player video, etc.), dar astea sunt deja chestii pentru timpul liber. Sper sa va mearga si voua.

Pentru novici (ca mine, de altfel):
- copiati fisierul vostru Schema.ini pe calculator undeva, sa-l aveti - in caz ca nu va merge solutia mea, il puneti la loc unde era.
- deschideti fisierul Schema.ini cu Notepad sau WordPad.
- faceti modificarea (atentie: la mine cardul se cheama "Storage Card", la voi poate sa se cheme altfel, gen "Memory Card", "External Card" etc. - verificati si puneti numele corespunzator) si
- salvati-l (ca fisier .ini, nu cum am facut eu prima data, ca .txt) undeva pe calculator (nu merge direct in GPS).
- apoi copy+paste in locul celui vechi de pe gps (o sa va intrebe daca vreti sa-l inlocuiti cu cel nou, ziceti ca da).
- deconectati gps-ul si resetati-l cu o agrafa. Gata! - click pe butonul de traseu si intrati in iGo.

Remarca: nu va asteptati sa puteti intra in desktopul windows-ului CE 5.0, nici sa puteti instala alte programe sau mai stiu eu ce (pentru asta trebuie sa mai cititi pe forum). Ce am scris face doar un lucru: va instalati iGo in loc de soft-ul de la Packard Bell.

ce am pus aici.....am copiat si eu de pe alt forum si mie imi merge . am pus pe el MioMap 2008 .

dj

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Iulie 16, 2009, 02:23:46 pm »
Mersi mult de sfat!!!a functionat ...cu schema.ini
La compasseo 300 e in folderul \\DestinatorApps\\DShell\\Schema\\schema.ini
pacat ca ai gasit metoda cam tarziu...am apucat sa sterg si sa modific win-u lui si acuma nu mai are limbi de meniu, nici ora nici data...dar merge..la un moment dat era sa intru in windowsu lui da ramanea intr-un ecran alb blocat...
mersi inca o data...
wish u well

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România