Autor Subiect: Probleme Becker BE 7977 (Z200)  (Citit de 8103 ori)

Aurelian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Probleme Becker BE 7977 (Z200)
« : Octombrie 12, 2009, 02:49:47 pm »
Salut,sunt nou pe acest forum dar sper ca  experienta forumistilor de pe aici sa ma lumineze in legatura cu un PNA Becker BE 7977 (Z200).Are O.S. Win CE 5.0, Proc de 400Mhz, 128Mb SDRam.Problema e ca vreau sa-i instalez harti mai noi (mai detaliate) si am inteles ca pt el cel mai indicat ar fi IGO My Way 2006+ Pproblema este ca PC-ul nu imi "vede" PNA-ul chiar daca am instalata ultima versiune de la ActiveSync. Imi afiseaza mesajul "usb device unrecognized" dupa care dispare icon-ul de conectare din taskbar.Unde gresesc, ce trebuie sa fac ca sa-mi recunoasca PC-ul PNA-ul Becker???:dry: ...apropos...am observat ca nu prea sunt topicuri despre acest tip de PNA nici pe forumul asta si nici pe alte forumuri...de ce oare?

gigi

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
    • Yahoo Instant Messenger - ionulus
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Probleme Becker BE 7977 (Z200)
« Răspuns #1 : Octombrie 25, 2009, 11:01:14 pm »
sunt  topicuri deschise despre Beker numai ca lena asta.......!!   este unu si aci pe forum deschis de mine!
BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED

Aurelian

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Octombrie 26, 2009, 09:07:26 am »
Dupa umilele mele cunostinte generale, un FORUM are menirea de a facilita intrajutorarea membrilor lui prin raspunsuri,sfaturi,indicatii sau link-uri diverse. Mai exact..in afara de a da copy-paste la topicurile lui rusulucian85 de pe alte forumuri si de a ti le insusi ca solutii gasite de tine...care e rolul tau pe forumul asta...??? ...de a fi arogant???

gigi

• Jr. Member
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Octombrie 27, 2009, 11:14:59 am »
vw6n2 a scris:
Citat
Dupa umilele mele cunostinte generale, un FORUM are menirea de a facilita intrajutorarea membrilor lui prin raspunsuri,sfaturi,indicatii sau link-uri diverse. Mai exact..in afara de a da copy-paste la topicurile lui rusulucian85 de pe alte forumuri si de a ti le insusi ca solutii gasite de tine...care e rolul tau pe forumul asta...??? ...de a fi arogant???

Amice........am ajutat mai multe persoane decat iti poti imagina(fara bani),exista info despre becker  pe o groaza de sit-uri dar tu  fiind puturos si arogant nu vrei sa dai un serch,asa ca nu ma lua pe mine cu dinastea!

Aurelian

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #4 : Octombrie 29, 2009, 09:34:10 am »
Te asigur ca nu sunt nici lenes si nici arogant(iar ai dat copy-paste:P ) - cunosc site-urile cu informatii despre Becker 7977 pe de rost dar descarcarea de soft se face contra cost. :side:
    Am descoperit ce face ca PNA-ul meu sa nu functioneze (ramane blocat pe logo-ul Becker si nici nu e vazut de PC) : am omis sa fac Back-up la Flash-disk (din nestiinta) inainte de a face modificari pe el (am rulat Mio Pocket 3.0  - e frumos dar mi s-a parut prea inghesuit,trebuia sa selectez cu acul aplicatiile de pe ecran).Am sters MioPocket3.0 dar...necaz..adio soft original de autorun Becker..:side:
  Acum tot ce am nevoie este amaratul ala de soft de "Restore" (pe care lumea il pazaste cu pretul vietii) pt jegul asta de PNA.Am inteles ca e acelasi pt toate seriile 79XX,asa ca daca zici ca te pricepi pune un link aici sau niste indicatii ceva,ca poate mai sunt si altii cu aceeasi problema ca a mea.
  Uite ce e... eu propun sa nu ne mai sicanam degeaba..nu are nici un rost si in felul asta nu ajungem nicaieri...(ba mai mult facem riduri si hipertensiune:P )mai bine sa ne revenim in fire si sa ne calmam.

gigi

• Jr. Member
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #5 : Octombrie 29, 2009, 04:43:57 pm »
daca nu ai resetat ROM`ul mai ai o sansa..........dar nu mai pot sa dau copy paste ca...........am reclamatii!

Aurelian

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #6 : Octombrie 30, 2009, 08:33:05 am »
Cum se reseteaza ROM-ul ? ...:blink: ....ca sa stiu daca am facut-o sau nu.

Aurelian

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #7 : Noiembrie 10, 2009, 04:04:56 pm »
Am mai facut sapaturi si am descoperit ca-mi lipsesc 2 fisiere de pe Flash Disk : MNAV si Resources.Daca are cineva Becker Z200 sau 7977 sau oricare din seria 79XX cu rezolutia ecranului 480x270 sa faca o copie la aceste 2 fisiere si sa le puna aici sau pe PM. Help please!! :(

gigi

• Jr. Member
  • **
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #8 : Noiembrie 10, 2009, 11:20:45 pm »
platesti bine?

Aurelian

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #9 : Noiembrie 13, 2009, 11:23:13 am »
Prestezi bine ? ;)

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România