Autor Subiect: Telesystem TS 8410 Slim BLOCAT !  (Citit de 5008 ori)

Tudor Adrian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Telesystem TS 8410 Slim BLOCAT !
« : Decembrie 16, 2009, 09:41:17 pm »
Domnilor, ajutati-ma va rog sa deblochez gps-ul. I-am facut actualizarea de pe site-ul Telesystem si imediat s-a umplut de virusi. La depanare mi-au zis ca ma costa 100 lei ; problema e ca maine poate sa se intample acelasi lucru si atunci ce fac?  Trebuie sa fie vre-o metoda de rezolvare la indemana oricui de aceea, va rog, scoateti-ma din necazul asta...Sunt convins ca cei de la Telesystem provoaca intentionat aceste probleme. Nu mai am  incredere in nimeni....:(

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Telesystem TS 8410 Slim BLOCAT !
« Răspuns #1 : Decembrie 19, 2009, 02:57:51 pm »
Ce inseamna s-a umplut de virusi?
Pentru WinCE sau Windows Mobile exista doar niste "demonstratii" de virusi, nu sunt la fel de pagubitori ca cei de pe PC.

Descrie mai bine ce probleme ai cu aparatul tau? Nu se mai deschide, nu mai functioneaza softul de navigatie?
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

Tudor Adrian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Decembrie 19, 2009, 04:54:58 pm »
Multumesc pentru raspuns.
      Deci, i-am facut actualizarea si imediat (instant)parte din fisierele continute in memoria interna (nu pe cardul ce contine hartile)au fost semnalate de antivirus (AVG) ca fiind purtatoare de virus. Nu stiam ce sa mai fac, cred (dar nu stiu sigur) ca am eliminat cateva din ele facand click pe optiunile de antivirusare. Ce sa mai, am 'deformat' continutul gps-ului. De aici nici nu a mai putut fi recunoscut de programul de actualizare din PC-ul meu pentru a putea face back-up ul. Practic cand il deschideam on/off nu 'pleca' mai departe de imaginea initiala cu logo-ul Telesystem iar jos in stanga aparea scrisul : INIT API.
 Oricum, fiind in garantie, l-am dus la verificat. Sper ca in zilele ce urmeaza sa fiu sunat de cei de la Germanos si sa aud : veniti ca e gata gps-ul...:)

Balogh A

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Decembrie 24, 2009, 07:22:49 pm »
nu cumva ti-a sters AVG-ul din continutul fisierelor (ce cred muschii lui ca are legatura cu virusii). Seteaza continutul cardului in EXCLUDED FILES ca sa nu ti-l purece de fiecare data si da un restore la tot ce crede el ca-i virus sa ti le puna inapoi in foldere. Asta cred eu, acuma nu pun mana in foc ca-i asa.

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România