!!! Înregistrarea unui cont nou se poate face de pe forum acum !!!
Am scris si in topicul asta, eu am primit din Movilita o amenda, ca am circulat pe 27.07.08 cu 72 km/h pe un sector de drum cu limita 50 km/h, proces verbal primit acasa pe 27.11.08Radarul este GASTO DRCS 0101 (asa scrie in proces)Pana la urma sunteti siguri ca abia acum l-au montat acolo?
Coordonatele pentru camera fixa de la Movilita sunt foarte mult eronate, poate obtii o versiune mai noua. Partea buna este ca nu functioneaza inca. Pe sensul Bucuresti-Urziceni camera este dupa biserica la cca.80-100m pe dreapta.
Intradevar, avertismentul apare foarte devreme si pana ajungi la radar inceteaza.Chiar am crezut ca e un avertisment pentru un radar care nu a fost instalat inca.
pai cred ca le puteti folosi pe cele din postul meu. M-am oprit in spatele lui cand am bifat locatia, iar la intoarcere mi-a bipait tot acolo...Coordonatele initiale erau f. aproape de intrarea in localitate dinspre bucuresti, unde nu e nimic...
Poti, te rog sa verifici?Google earth zice ca intre 44.6317444 26.4744167, coordonatele din postul tau, si 44.63617 26.48077, cele culese de mine, sunt 700mMultumesc,Mircea
Daca este doar pentru directia B-Urziceni pot sta linistit insa daca este si in directia spre Buc cred ca am faurit-o .