Eu am trecut ieri,miercuri, 29.07, prin Ortisoara, in drum spre TM si inapoi la Arad si era montata camera respectiva, plus ca avea inca o camera prinsa de ea,cu fata spre Arad, in genul celor de pe exteriorul bancilor,supermarketurilor si altele,de culoare alba si in forma unui cilindru culcat,
cutia cu camera si cred eu blitz,deoarece are un cerc cu cateva LED-uri in el,care apare in pozele de mai sus este pozitionata cu fata spre Timisoara,deci presupun ca au intors-o fata de cum pare pozitionata in poze
In urma cu 2 saptamani dimineata mergand spre TM am vazut cum montau camera pe stalp,iar dupa amiaza cand m-am intors din TM camera era montata si un echipaj de Politie oprise cel putin 10 masini,in parcarea dintre judetele Arad si Timisoara,iar masina de politie era cu fata spre Arad si parcata paralel cu soseaua deci nu aveau cum sa fi stat ei cu radarul ci doar sa fi vazut cu camera fixa ce viteza aveau respectivele masini oprite,nu bag mana in foc ca i-au oprit pentru radar,insa totusi peste 10 masini oprite de politie pe un drum European de un singur echipaj,banuiesc ca nu aveau pentru ce altceva sa opreasca atatea masini
Sper ca primul meu post aici sa va fie folositor, mai ales celor care trec prin Ortisoara destul de des