Autor Subiect: Radare fixe Craiova - Tr. Severin  (Citit de 3379 ori)

Dan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Radare fixe Craiova - Tr. Severin
« : Februarie 17, 2009, 09:53:57 pm »
Atentie!Pe sensul Tr Severin-Craiova. in Argintesti sunt DOUA radare fixe la cca 2km unul de celalalt plus unul in Butoiesti.
Antiradarul le-a simtit, dar GPS-ul nu le stia(am descarcat ultima versiune de speedcams,actualizata pe 05.02.2009)
Din pacate nu am putut opri sa le iau coordonatele.
Pe sensul spre Tr Severin le-a stiut insa.

Vlad

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1356
    • Yahoo Instant Messenger - pdi_romania
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Radare fixe Craiova - Tr. Severin
« Răspuns #1 : Februarie 18, 2009, 11:37:42 am »
rinaldoparaipan a scris:
Citat
Atentie!Pe sensul Tr Severin-Craiova. in Argintesti sunt DOUA radare fixe la cca 2km unul de celalalt plus unul in Butoiesti.
Antiradarul le-a simtit, dar GPS-ul nu le stia(am descarcat ultima versiune de speedcams,actualizata pe 05.02.2009)
Din pacate nu am putut opri sa le iau coordonatele.
Pe sensul spre Tr Severin le-a stiut insa.

GPS-ul nu va avertizat sonor, dar radarele erau pe harta, la primul drum pentru ca radarele erau pe sensul celalalt si nu pot sa va amendeze.

Deaceea la intoarcere ati fost avertizat si sonor. Coordonatele sunt in baza de date de anul trecut.
Harta radare fixe aici
Lista radare fixe aici

laurentiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re:Radare fixe Craiova - Tr. Severin
« Răspuns #2 : Februarie 19, 2009, 09:34:45 am »
da asa este ..le vede gps.ul...aseara am trecut eu pe acolo si vede tot ..inclusiv pe cele care nu au decat stalpul montat doar ;))))

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România