Am un Cobra XRS 9430, 2008 productie, s-a dovedit a fi imbatabil pana acum, sau mai bine zis pana la intalnirea cu un MCV in actiune de hunting, detectorul a costat ceva la vremea achizitiei lui, daca nu ma insel a fost in jur de 500 Ron, tipul de la care l-am luat eu era prea vitezoman ca sa-l scape detectorul asa ca l-a vandut cu 350 Ron!
Suna ciudat rau de tot acel Ku Alert, daca mai prind alerta o sa o inregistrez!
Si care era probabilitatea de a se intampla un asemenea accident pe doar 200 de km de autostrada cat avem noi? Pai ia sa o luam logic, cu ce draq de viteza mergea primu de nu i-a permis ABS-ul sa reduca pana la limita evitarii oricarui perocol, apoi aia din spate mergeau la aspiratie ca sa nu consume benzina, si apropo cred ca ala care a scapat neatins a intocmit si procesul verbal la colegii razandu-le in nas: v-am zis sa lasati butonatul si vorbitul la telefon in timp ce conduceti, parca ati fi Supermani, asta e in 24 de ore platiti la jumate amenda, vorbesc eu cu sefu sa va invoiasca sa va duceti la CEC sa o platiti!
Romania tara tuturor posibilitatilor si-a mai spus inca o data cuvantul, legea nu este decat pentru unii, cei care ar trebui sa vegheze asupra ei sunt in afara ei, chiar nu se stia ca la km 80 este limitare de viteza, nuPolitia Romana face buletinele de trafic? Off saracele MCV-uri, le fac facelift acum, aia care au fost loviti in spate cred ca au facut bad-uri pe HDD-uri, deci softul nu se va initializa fara erori! HA HA HA, dar e de plans!