karatistu a scris:(...) la pro-tv cand l-au prins pe COPOS (...)
Sa vezi distractie pe antena3, in direct, cat au insistat baietii cu camerele pe Copos! :laugh: Reporterul chiar ciocanea sfios la geamul marelui Copos,

comedie, nu alta!
asztalos a scris:(...) mi-am dat seama dupa ventuzele de pe parbriz (...)
:laugh: :lol: :silly: Asta e chiar culmea! Dupa ventuze poti sa iti dai seama de model? Eu m-as fi orientat dupa firul de alimentare, dupa conectorul firului in aparat sau macar dupa forma! :silly: :lol: :laugh:
(...) Deci...instant-on a fost...clar...Altfel pe o autostrada, linie dreapta, detectorul ar trebui sa vada radarul de la MINIM 3-4 km (...)
Asa dupa cum zice militzianu' de la fata locului, radarele au fost amplasate "in cascada"... :blink: Mai sa fie! Nu prea inteleg cum vine asta.
Poate vroia sa zica "in succesiune" sau "in serie", orice. Nu imi imaginez deloc ce proprietati ar putea avea fenomenul natural de cadere a apei de la inaltime, printre stanci, de s-ar putea face o paralela intre cascada si radarele politiei rutiere.
Pe aceiasi autostrada, ultima oara cand am tranzitat-o (undeva prin vara anului 2007 - pt.ca intre timp m-am mai desteptat si am renuntat la litoralul RO) cu un Beltronics 965 am detectat un radar aflat in miscare de la minim 4~5Km, deci pot sa spun ca la acest subiect confirm din practica cele spuse mai sus.
Ceea ce cred eu despre acest incident e ca ori "i se falfaia" lui Copos de politia rutiera, setandu-si cruise control-ul pe fix 200Km/h (prea exacta era valoarea indicata pe ecranul radarului), ori a fost un "instant-on" discret dupa ce trecuse dupa unul sau doua radare pe care le detectase... Deh, mari smecherasi au devenit militienii astia...
Drumuri bune!