Autor Subiect: VIDEO: MPH BEE III cu antena Ka 33.8  (Citit de 3568 ori)

401RoadWarrior

  • Vizitator
VIDEO: MPH BEE III cu antena Ka 33.8
« : Iunie 13, 2010, 08:38:57 am »
Un montaj de 3 "intalniri" de gradul 3  ;D  toate in aceeasi zi, Vinerea trecuta!
 

 
Numai prin setarea detectorului pe Tech Display se poate afla/citi instantaneu frecventa radarului respectiv!
 
Numai asa se afla pe loc daca alerta respectiva e reala, masina de politie, sau falsa deci simplu o ignoram!

kru3llho

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Karma: +12/-0
    • Vezi Profilul
    • Adresa de email
Re: VIDEO: MPH BEE III cu antena Ka 33.8
« Răspuns #1 : Iunie 15, 2010, 11:27:13 am »
Inteleg de ce consideri tu ca cea mai buna setare e pe TECH .Dar trebuie sa intelegi ceea ce chiar tu te-ai straduit sa ne inveti referitor la functionarea acestor mph bee iii. Caracteristica principala la noi in tara , felul in care politistii folosesc radarele vechi si noi ,e modul instant/on la peste 90% dintre ei spre deosebire de ce se intampla acolo la tine .In aceste conditii da-ti seama ca daca posesorul unui detector ar mai sta sa verifice si frecventa daca este reala sau nu, ar fi o victima sigura. Ptr un posesor de detector din Romania e simplu :in momentul; in care ti-ai invatat propriul aparat ,la sunete ma refer, in momentul in care l-ai auzit te infingi tare in pedala de frana fara sa mai verifici daca frecventa e reala sau nu .Ai timp mai tarziu daca ai scapat si oricum atunci nu mai conteaza si oricum nu se mai vede . Eu de exemplu in Romania in 9 ani ,am fost prins doar de 2 ori de radar si numai din vina mea ,SARISEM CALUL ,in ce priveste viteza : mergeam o data cu 160  km/h in localitate si o data cu 140km/h. Nu in orase ci pe drumuri europene in localitati (sate) in care drumul are o latime mai mare de 12 m si poti intoarce si tirul dintr-o mana.Faptul ca ma grabeam tare stiu ca nu e o scuza. Stii si tu ca astfel de momente se intampla in viata fiecaruiala un moment dat .Am reusit performanta de a nu fi prins ,cu un stift de detector SPIDERZ chinezarie  de care tu probabil nici nu ai auzit, dar extraordinar de eficient.Daca radarul e pe constant/on , ma anunta cu mult inaine de a trece de curbe inclusiv la radarele de tip nou mph bee iii lucru probat deja de mine. Sper sa-ti fi lamurit acum de ce romanii prefera celalalt mod de setare. DRUMURI SIGURE
« Ultima Modificare: Iunie 15, 2010, 11:34:51 am de kru3llho »

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: VIDEO: MPH BEE III cu antena Ka 33.8
« Răspuns #2 : Iunie 15, 2010, 12:54:44 pm »
Ptr un posesor de detector din Romania e simplu :in momentul; in care ti-ai invatat propriul aparat ,la sunete ma refer, in momentul in care l-ai auzit te infingi tare in pedala de frana fara sa mai verifici daca frecventa e reala sau nu .Ai timp mai tarziu daca ai scapat si oricum atunci nu mai conteaza si oricum nu se mai vede .

In modul setat din fabrica, by default, auzi sunetul benzii respective, X, K, Ka sau Laser plus citesti literele X, K, Ka, Laser, poate POP (daca ai un detector pt POP), si puterea semnalului respectiv, ASTA-I TOT, pe cand in TECH ai toate de mai sus PLUS frecventa radarului respectiv, deci daca ai un detector cu asa ceva (si numai cele high-end sunt facute pt tech mode) dupa mine e o prostie sa nu folosesti capabilitatea respectiva, de ce naiba detectorul e facut cu asa ceva si tu sa nu il folosesti in tech???
In plus, NU TOATE ALERTELE K SAU KA SUNT REALE, DE POLITIE, multe sunt si false, false de la banci, magazine, auto dealer, metrou, etc., acum te apuci sa franezi pt toate prostiile astea, asta e dementa curata!!!
In plus, s-a zis pe aici ca s-a detectat ceva Ka prin RO dar nimeni nu stie de unde vine si ce e cu el, eu cu STI-ul meu asi fi vazut IMEDIAT daca acel Ka e real, de politie, sau o idiotenie falsa, de asta am insistat pt acel Tech, numai asa voi in RO veti afla daca un Ka de la voi e real sau doar un fals, nu?
In plus, eu nu sunt doar un utilizator de detector radar, ca 99% din toti cei care cumpara un detector, eu vreau mult mai mult de la un detector, sa aflu ce radare, marca lor, politiile de la mine folosesc, din State la fel, sute si sute si sute de jurisdictii fiecare cu politiile lor proprii, fiecare cu radarele lor proprii, cum naiba asi sti ca unii folosesc MPH sau Stalker sau Kustom sau Decatur daca nu le-asi vedea frecventa radarului lor?
 
Dar in primul rand trebuie sa ai un detector construit cu acest Tech Display, fara asta toata discutia e total abstracta, nu?
 
Cristi

401RoadWarrior

  • Vizitator
Re: VIDEO: MPH BEE III cu antena Ka 33.8
« Răspuns #3 : Iunie 15, 2010, 01:49:02 pm »
Sa fac o comparatie cu ceva tot din viata de toate zilele, la telefoane, pe aici se numeste Call Display, deci cand cineva te suna dar tu vezi imediat cine te suna, nr de telefon si numele respectiv (daca nu e ascuns!), si e la latitudinea ta sa raspunzi sau nu, acel Call Display e totdeauna inclus in abonamentul tau telefonic, deci fie ca il folosesti fie ca nu, tu tot platesti pt el, deci: nu ar fi idiotic sa il platesc (parte integrala a abonamentului) si apoi sa nu il folosesc si sa raspund la absolut toate apelurile telefonice inclusiv aia care vor sa iti vanda totul de pe fata pamantului, telemarketers, deci cum e, folosesti Call Display sau nu?
Apoi inlocuieste "Call" la telefoane cu "Tech" la detectoare si vezi imediat analogia respectiva!
 
Cristi

 

(c) 2006-2011 pdiromania.ro - radare fixe, camere de supraveghere, radare mobile, detectoare radar, staţii radio CB
Lista radarelor fixe din România - Harta radarelor fixe din România - Tipurile radarelor fixe din România