@401RoadWarrior (ca și ceilalți, de altfel), te rog să nu mai poluezi acesti topic cu filme și informații despre alte tipuri de radare decât cele Bee III folosite în România, pentru care s-a deschis acest subiect.
Dacă dorești să discuți despre alte radare decât modelele de Bee III utilizate în România, te rog deschide un alt topic.
Mulțumesc pentru înțelegere!
Inainte de '90 la fel si in 1990, minerii: "noi nu ne vindem tara", toti comunistii erau impotriva a tot ce se intampla in Vest, banuiesc ca esti de acord cu ei, nu?
Intr-adevar eu doresc sa aduc experientele din Vest si in Romania, Internetul te lasa acum sa faci asta, exceptie: cenzura de tip Cuba, N Korea, Iran, sau China, adica "cei" care se opun la asta din motive..., ca cam asta e "poluarea" de la mijloc, nu?
Vezi ca eu fac asta numai din PLACERE si PASIUNE, nu am nici un interes material, in plus tot ce am postat la un anumit subiect se refera sau e un raspuns direct la acel subiect sau la un mesaj postat in acel subiect, intr-adevar EU nu vin decat cu experiente si videouri, din America, OK? vrei experiente NUMAI din Romania? atunci esti liber sa CENZUREZI tot ce eu scriu aici, simplu, nu?
Fii sigur ca, cu toata experienta mea "imperialistica", nu, ca de asta esti contra, nu?
romanii au o posibilitate f buna sa vada multe lucruri legate STRICT de "razboiul" detector de radar vs. radar de politie, iar ca radar de politie nu trebuie sa discuti doar cum acest MPH BEE III merge, radarul de politie e radar de politie, fie ca e MPH in K sau Ka 33.8, Stalker Ka 34.7, Decatur Ka 35.5 sau altele in K-band, ok?
Deci cum se spune prin lumea mea: accepta-ma asa cum eu sunt, comunistii aia imputiti nu au reusit sa ma schimbe si acum o sa reusesti TU sa o faci? asta poate pe lumea ailalta!
In plus, in caz ca te pricepi putin la treaba asta numita business, iti dai seama ca un roman care vine cu experiente si mai ales videouri (ca la ora asta un video la subiect face cat 100 de postari numai in cuvinte, ok?) legate de acelasi subiect, radare de politie plus detectoare de radar, nu face decat sa INCURAJEZE altii sa faca la fel, dar la inceput f multi romani vor deveni utilizatori noi ai acestui forum numai ca sa afle info noi despre aceste subiecte, in final cu cat mai multi utilizatori cu atat mai bine pt proprietarul acestui site/forum, valoarea lui creste considerabil in comparatie cu un forum unde nimeni nu e membru, de o eventuala vanzare vorbesc, capisci?
Citeste cati bani a luat Radar Roy cand el a decis sa isi vanda forumul lui din America, ok?
Keep in touch!