Au cerut oferte de la toti producatorii si au ales MPH BEE III.
Din oferta respectiva, pe mine ma intereseaza modelul Ka-band Dual.
Se poate sa fi achizitionat acest model si sa fi inlocuit o antena KA cu una K din cele 2? Nu stiu daca e tehnic posibil asa ceva.
Vlad, se pare ca "cineva" pe acolo prin esaloanele superioare romanesti a schimbat pana si packetul original livrat de furnizorul britanic, TSS,
http://www.tssltd.co.uk/pdf/radar_autovision.pdf , se vede clar ca TSS nu a schimbat deloc radarul american MPH BEE III care aici la mine merge numai pe Ka 33.8:
Deci de la asta, radarul original MPH BEE III cu antena Ka 33.8 (cea cilindrica), la ce a aparut acum pe bordul masinii de politie romanesti:
este o diferenta care se poate vedea imediat, nu? antena radar este cea din dreapta cum te uiti din spate in acel video, cea din stanga e camera video, de unde au aparut aceste antene radar cubice, HABAR NU AM, constructorul american, MPH Industries, nu vinde asa ceva, furnizorul britanic TSS nu vinde asa ceva, atunci...
De ce a fost inlocuit sistemul ORIGINAL, cel cu antene cilindrice, Ka 33.8, cu antenele cubice (de unde sunt astea?
), eu ma dau batut, am incercat sa gasesc un video cu o masina de politie din afara Romaniei, Europa sau America, unde se vede acea antena cubica folosita acum in Romania, fara succes, deci concluzia mea: antena aia cubica nu a mai fost analizata, detectata, de nimeni pana acum pe la mine sau prin Europa, nu am gasit nici-un video cu asa ceva, asa ca, cand totul e "unic" romanesc... totul e posibil, inclusiv anomalii de genul Ka si K in acelasi timp, mai mult de-atat nu am ce sa mai zic, poate cineva mai bun in analize video sa vina cu o explicatie mai logica!